top of page
Glamping yoga retreat

We nodigen je graag uit voor ons exclusief glamping & yoga weekend te Vesta Diest om helemaal in de watten gelegd te worden. 

 

Na een uitverkochte eerste editie in juni, willen we jullie graag opnieuw verwelkomen op 14 en 15 augustus. We leggen de focus op moeder - dochter door moederdag, maar je bent ook welkom met je bestie, als dogmommie, samen met je partner, een groep vriendinnen of samen met een persoon die nood heeft aan ontspannen & genieten. Dankzij de overnachting in een volledig uitgeruste glampingtent kan je dromen onder de sterrenhemel. Tijdens de retreat in het midden van de natuur ben je op een vrolijke en inspirerende manier tegelijk bezig met yoga en bewustwording. 

 

Op het programma staan verschillende en toegankelijke yogalessen en diverse andere laagdrempelige activiteiten om het weekend mindful te beleven. Maar ook: gezond en heerlijk eten, bij het haardvuur zitten, door het bos wandelen en verbindende gesprekken voeren. Of juist stilte als je daar even aan toe bent. Ontspanning en plezier dus! Het is JULLIE weekend!

 

Relax & enJOY

Glamping Yoga Retreat
Glamping tenten
Locatie buiten bij Vesta Diest
Brunch met fruit en pistolets
Yoga pose
Brunch met hartige en zoete lekkernijen
Yoga zolder in Vesta Diest
Tafelstyling met geel accent

Inschrijven kan via het formulier onderaan. Betalingen gebeuren niet via de website. Nadat je een inschrijving hebt geplaatst, kijken wij of er nog plaats is. Je ontvangt asap een mailtje met verdere details over je inschrijving. 

Graag een factuurtje? Zet het bij de opmerkingen en we zorgen ervoor.

Speciale wensen of verzoeken, allergieën, intoleranties, onduidelijkheden of vragen? Veel is bespreekbaar! Vermeld het bij de opmerkingen bij je inschrijving of stuur een berichtje via de Instagram van @yogha.hanne of @c.u.memories

Wij kijken er alvast enorm naar uit om jullie een weekend te verwennen!

Liefs, Hanne & Elise

Inschrijven

 

bottom of page