top of page
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Nog bijkomende vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Wat bij regenweer??
  Helaas is het weer in België niet altijd voorspelbaar. Het wordt of is slecht weer wanneer je één van onze mini-concepts hebt gereserveerd: - De filmavond kan zonder probleem onder een afdak, in de garage of binnenshuis plaatsvinden als je dat wenst. Geniet je toch graag ten volle van je filmavond buiten? Dan zoeken we samen een nieuwe datum. - Een picknick kan bij regenweer binnen doorgaan. Geniet je toch graag in openlucht? Dan zoeken we samen een nieuw moment. Je kan er ook voor kiezen om de grote bohemian tipi tent bij de huren, dan hoef je je helemaal geen zorgen te maken over regenweer. - Een glamping kan tegen een lichte bui (en zelfs hevig regenweer) dus kan bij regenweer doorgaan. Stel je deze toch liever uit naar een ander moment? Dat kan, we zoeken samen een nieuwe datum.
 • Hoe gebeurt levering en ophaling?
  De levering en opbouw van filmavond gebeurt op de dag dat je een reservering hebt gepland. In overeenstemming met de voorkeur van de klant, wordt een geschikt moment gekozen. In de winter gebeurt dat rond 17u - in de zomer vaak iets later. De ophaling en afbouw gebeurt de volgende dag, net voor of net na de middag. Idem dito wordt dit gecommuniceerd met de klant. Een picknick brunch wordt meestal klaargezet rond 9u30, zodat er tegen 10u aangeschoven kan worden aan tafel. Deze wordt in de namiddag terug opgehaald. Een glampingavond wordt klaargezet rond 15u-16u. Deze wordt de volgende dag in de voormiddag terug opgehaald, de afbouw hiervan gebeurt tijdens de klant aan het ontbijten is.
 • Kan de levering ook buiten de provincie Antwerpen?
  Ja natuurlijk! Mijn roots liggen in het hartje van de Kempen: Noorderwijk. Maar ik doe met veel plezier vele kilometers om ook daar een onvergetelijk momentje te creëren. ​ Hou er rekening mee dat er steeds een vervoerskost wordt aangerekend vanuit Herentals tot jouw thuis (heen en terug voor opbouw, heen en terug voor afbouw) €50: 0-19 km €80: 20-39 km €120: 40-59 km €160: 60-79 km €200: 80-100 km Je kan er ook voor kiezen om de spullen op te halen in Noorderwijk, dan betaal je geen vervoerskost.
 • Hoeveel ruimte heb je ongeveer nodig om een filmavond te zetten?
  Een ruimte van 4x4m volstaat. Je zou plaats moeten hebben voor een zitzakken, bijzettafeltjes en een scherm. Garage, tuinhuis, poolhouse, grote zolder, ruwbouw huis, ... kan perfect dienen voor jouw filmavondje.
 • Mag de hond meegenieten van het avondje en in de buurt van de spulletjes komen?
  Ja, ja ja!!! Ik ben zelf ook een mega hondenvriend, dus alle viervoeters zijn welkom! Uiteraard verwachten we dat de gehuurde spulletjes netjes blijven. ​ Vermeld bij je reservatie dat er een hondje aanwezig zal zijn en dan voorzie ik voor hun een hondenkoekje.
 • Wat bij annulatie?
  Bij annulatie van een gereserveerde avond ben je 50% van het totaalbedrag kwijt, het overige bedrag wordt teruggestort. ​ Bij annulatie waarbij één of meerdere personen plots niet meer aanwezig kunnen zijn, ben je per persoon 25% van het bedrag kwijt, het overige wordt ook teruggestort.
 • Hoe wordt de vervoerskost berekend?
  De vervoerskost wordt via Google Maps bepaald vanuit Tarwestraat 25, 2200 Noorderwijk op basis van onderstaande tarieven: €50: 0-19 km €80: 20-39 km €120: 40-59 km €160: 60-79 km €200: 80-100 km Let op! Berekening gebeurt op basis van opbouw (heen en terug) plus afbouw (heen en terug).
 • Kan ik ook alleen de spulletjes huren (bv. enkel glazen, borden, ...)?
  Ja dat kan zeker, stuur een mailtje naar hello@cu-memories.com en vraag naar ons verhuuraanbod. Van klein decoratie materiaal, tot de finishing touch van je feesttafel, romantisch meubilair of net dat extraatje naar waar je op zoek was.
 • Ik ben op zoek naar hostessen en barpersoneel voor een feest, kan ik hiervoor bij jullie terecht?
  Ja dat kan! Wij bieden een hospitality-services aan om jou te helpen bij het onthaal, vestiaire van een event of privé-feest. Ook voor barpersoneel kan je bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een offerte op via hello@cu-memories.com.
 • Waarom een eventbureau inschakelen?
  C.U. Memories bezit de expertise en de ervaring in dingen organiseren en coördineren. Wij zetten creativiteit om in concrete concepten. Wij bieden jou ontzorging in tijd & werk. Als eventbureau geef je de coördinatie uit handen. Als ervaren eventmanager zijn wij tijdens opbouw, productie en afbouw aanwezig om alles in goede banen te leiden. Dit zorgt ervoor dat jullie zonder zorgen kunnen genieten van het event zelf.
 • Kan je vrijblijvend een offerte aanvragen?
  Ja absoluut. Ga naar het contact-formulier en dan zie ik jullie aanvraag in onze mailbox verschijnen.
 • Voorwaarden bij de aankoop van een cadeaubon?
  Voorwaarden cadeaubonnen kunnen besteed worden aan elk concert van C.U. Memories, de cadeaubon wordt in aftrek genomen van het totaalbedrag van je reservatie cadeaubonnen zijn niet inruilbaar voor geld cadeaubonnen zijn niet verlengbaar cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar na aankoop (zie datum op bon)
bottom of page