top of page
CADEAUBON

Zoek je een leuk cadeautje voor iemand die al alles heeft? Heb je zelf niet meteen de inspiratie en laat je de keuze liever aan de gelukkige? Ga dan voor een cadeaubon van C.U. Memories. Met een cadeaubon geef je niet alleen een verrassing maar tegelijk ook een onvergetelijk momentje cadeau. Wedden dat je hiermee scoort?! 

De bon kan verstuurd worden via mail in PDF-formaat, je kan deze dan thuis zelf afdrukken. Je kan er ook voor kiezen om de bon af te halen in Herentals.

 

Graag een factuurtje van de cadeaubon? Zet het bij de opmerkingen en we zorgen ervoor.

  • Bestel online & ontvang binnen de 48u je cadeaubon in je mailbox.

  • Bepaal zelf de waarde van jouw cadeaubon

  • Je bon heeft een geldigheidsduur van 1 jaar na aankoop.

  • Wist je dat je een cadeaubon van C.U. Memories voor al onze diensten & concepten kan gebruiken? Denk maar aan een picknick, glamping, filmavond, ...

  • Een cadeaubon is niet inruilbaar voor geld en zijn niet verlengbaar. 

Bestel hier je cadeaubon naar keuze!

 

Ik wil iemand een cadeaubon geven

Met een cadeaubon van C.U. Memories maak je iedereen gelukkig. Je geeft ontspanning & een onvergetelijk momentje cadeau voor elk concept van C.U. Memories: filmavond, glamping, ontbijt, picknick, ... Ideaal als je iemand wil verrassen met een origineel cadeau. Enkele klik en jouw cadeaubon is aangevraagd en beland binnen de 48u in je mailbox. 

Ik heb een cadeaubon ontvangen

Heb je zelf een cadeaubon van C.U. Memories ontvangen? Super leuk! Reserveer jouw onvergetelijk momentje via 'reserveren' en vermeld bij de opmerkingen je cadeaubonnummer die je op jouw cadeaubon kan terugvinden.

Het bedrag van de cadeaubon wordt in mindering gebracht van de totaalprijs.

bottom of page