top of page

Huwelijk T&C

C.U. Memories zorgde voor de volledige styling van het huwelijk van T&C: van confetti-hartjes, welkombord, bloemen op tafel, bruidsboeket tot zakdoekjes voor de 'happy-teams'. We did it all!

Bedankt lieve T&C, het was een sprookje!"Imagine looking for a wedding stylist 3 months before the big day, stressful right? Het lijkt ook wel als zoeken naar een speld in een hooiberg. En toen moest ik denken aan Elise.

Ik volg haar al sinds het prille begin op instagram en zag haar groeien in haar styling journey van het organiseren van movienights tot glampings, picknicks, proposals, vrijgezellen, noem maar op. En dus stuurde ik haar een berichtje met de vraag of ze ook huwelijken stylde en of ze toevallig nog vrij was op 14 augustus, EN JA HOOR! Ondanks haar overvolle agenda nam ze ons ‘project’ er met veel plezier nog bij. Na wat over en weer gestuur spraken we af op de locatie om de hele visie te bespreken en vast te leggen. Elise stelde een prachtig moodboard samen en bracht stukje bij beetje mijn meisjesdroom tot werkelijkheid.

Afgelopen zondag was de grote dag er dan eindelijk en WAUW, het overtrof mijn stoutste dromen. De styling was tot in de puntjes afgewerkt en precies zoals we het voor ogen hadden! Lieve Elise, bedankt voor het realiseren van ons droomhuwelijk en voor het opvangen van mijn bridal stress. Zoals ik zei in 1 van onze gesprekken kan je ‘wedding therapist’ toevoegen aan je titel. Je bent een topper en ik ben ervan overtuigd dat we nog veel van je zullen horen/zien! Ik blijf je alvast trouw volgen en wie weet tot op een volgend feestje.

Liefs van ons beiden"

bottom of page